nagyborzsony_erzsi

Erzsi Vendégház

Nálunk betekintést nyerhet a hamisítatlan vidéki élet hétköznapjaiba és annak hangulatába!
Vendégházam a Börzsöny hegység NY-i részén, a Duna-Ipoly Nemzeti Parkban, Nagybörzsöny községben található, (Budapest 80 km) távol a nagyvárosok zajától, rossz levegőjétől.

Cím: 2634 Nagybörzsöny, Templom tér 17.
Email: szallas+erzsi-vendeghaz-nagyborzsony@szallas.hu

nagyborzsony_szentorban

Szent Orbán Erdei Wellness Hotel

A Szent Orbán Erdei Hotel , amely Európában egyedülálló **** farönk szálloda, Budapesttől 70 km-re, a Börzsöny szívében, a Duna-Ipoly Nemzeti Park területén található. Azon vendégek számára kínáljuk magas szintű szolgáltatásainkat, akik a természet szépségeinek élvezete mellett gondtalanul és aktívan szeretnék kipihenni a mindennapok fáradalmait.

Cím: 2634 Nagybörzsöny, 0208/56 hrsz. hrsz 0208/56 hrsz.
Tel.: +36 27 378 034
Web: www.szentorban.hu

nagyborzsony_malomkert

Malomkert Panzió

Étterem és hotel együttesünk a világ zajától távol, csendes, festői szépségű környezetben fekszik Nagybörzsönyben. Épületkomplexumunk a falu főterén helyezkedik el, mégis csendes, nyugodt helyen. Az épületegyüttes egy 66 férőhelyes étteremből, egy kis kávézóból, rendezvényteremből valamint panzióbóll áll.

Cím: 2634 Nagybörzsöny, Hunyadi tér 18.
Email: szallas+malomkert-panzio-nagyborzsony@szallas.hu

nagyborzsony_edeshaz_szallas

Édes Otthon Vendégház

Amikor 2007-ben megvettük a falu központjában ezt a felújításra váró házat és a hozzá tartozó hatalmas telket, nem is gondoltuk hogy mekkora fába vágjuk a fejszénket... Aztán szépen lassan kiderült! 2008-ban a Lek-Vár-Lak bemutatótermet és kisüzemet, 2010-ben az Édes Otthon kisvendéglőt és 2013-ban az Édes Otthon vendégszobákat készítettük el.

Cím: 2634 Nagybörzsöny, Hunyadi tér 21.
Tel.: +36-20-313-10-90
Email: edesotthonmoncsi©citromail.hu

nagyborzsony_gulyas

Gulyás Vendégház

A vendégház a horgásztóhoz közel, csendes környezetben helyezkedik el, nagy kertjében sátorozni, szalonnát sütni, bográcsozni lehet.

Üzemel: Egész évben
Férõhelyek száma:4 fő + 2 pótágy

nagyborzsony_hetszilvafas

Hétszilvafás vendégház

Információk a szállásról: A vizimalom közelében található 4 napraforgós besorolású vendégház 10 fő elhelyezésére alkalmas. Az épület 3 szobával rendelkezik, amikhez külön fürdőszoba tartozik a szobák szükség esetén pótágyazhatók. A vendégeknek két jól felszerelt konyha áll rendelkezésére (hűtő és mikro is van). A vendégház egész évben üzemel. Zárt parkolási lehetőség az udvarban.

Cím: Nagybörzsöny, Kossuth utca 19-21.
Férõhelyek száma:10 fő